Biroul de traduceri Novacrin. Sectiunea de traducere in si din limba araba. Traduceri autorizate araba. Traduceri legalizate araba. Servicii de interpretariat limba araba.

Carte bilingva araba-romana: Fluviul, Copacul si Pasarile – Poveste bilingva Araba – Romana

Poveste bilingva Araba – Romana, cu transcriere fonetica (Fluviul, Copacul si Pasarile – Nahrun wa-šaǧaratun wa-‘aṣāfīru) – o carte pentru cei care doresc sa aprofundeze citirea si intelegerea textelor in limba araba.

Fluviul, Copacul si Pasarile – Nahrun wa-šaǧaratun wa-‘aṣāfīru (Poveste bilingva Araba – Romana, cu transcriere fonetica) surprinde o frântură din viața interioară bogată și plină de sensibilitate a unei fetițe, Amina, imobilizată de la o vârstă fragedă într-un cărucior cu rotile. Amina devine martora solidarității ce îi unește pe prietenii săi din natură: fluviul Nil, sicomorul și păsările migratoare. Ascultând și identificându-se cu povestea lor, Amina înțelege valoarea prieteniei.

Această ediție include in text paralel atât povestea originală, scrisă în arabă, transcrierea fonetică precum și traducerea și adaptarea poveștii în limba română.

Alături de valențele terapeutice ale poveștii, cartea este în sine un excelent material didactic, adresat tuturor acelora, copii sau adulți, care doresc să descopere frumusețea limbii arabe.

Detalii aici.